KADİR GECESİ

Tayfun Sert Kadir Gecesini Kutladı

Sert mesajında "Bugün yine Ramazan'ın son on günlerine ulaşmanın sevincini yaşıyoruz ve Kadir Gecesi'ni idrak etmenin mutluluğunu paylaşıyoruz.

Ata Ford Özel Servis Sahibi İşadamı Tayfun Sert Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak Nevşehir Halkı ve Müşterilerinin Kadir Gecesini tebrik etti.

Sert mesajında “Bugün yine Ramazan’ın son on günlerine ulaşmanın sevincini yaşıyoruz ve Kadir Gecesi’ni idrak etmenin mutluluğunu paylaşıyoruz.

Kadir Gecesi, mübarek bir gece olarak bilinir ve Kur’an-ı Kerim’in indirildiği gece olarak da kutlanır. Bu gece, bizlere pek çok anlam yüklenir ve biz de hep birlikte bu anlamları düşünerek, dualarımızla birlikte oluruz.
Kadir Gecesi, birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörünün ön plana çıktığı bir gece olarak bilinir. Bu nedenle, bizler de toplum olarak, tüm insanlık için hayırlı dualarda bulunmalı ve birbirimize destek olmalıyız. İş hayatımızda da, bu değerleri benimseyerek, birlikte çalışmalarımızı sürdürmeliyiz.
Kadir Gecesi, aynı zamanda günahlardan arınma, af dileme ve bağışlanma isteme fırsatı da sunar. Bizler de bu mübarek gecede, yaptığımız hatalar için af dilemeli ve geleceğe daha umut dolu bir şekilde bakmalıyız.

Bu vesileyle, tüm dostlarımızın Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum.” mesajlarını verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu